I jakten på att skapa en hälsosam och säker boendemiljö för din familj finns det en faktor som inte får ignoreras – radon. Det är här EcoQube radonmätare kliver in på scenen som en banbrytande lösning för villaägare. Med en revolutionerande teknik och snabb, exakt mätning är EcoQube den ultimata försäkringen mot radon i ditt hem.

Enkel, snabb och digital

EcoQube radonmätare är fullständigt digital och levererar resultat på otroligt snabba 10 minuter. Med EcoQube får du omedelbara insikter i radonhalten i din bostad, vilket ger dig möjlighet att agera snabbt om det behövs.

Prisad och hyllad

Det är inte bara vi som är imponerade av EcoQube. Den har inte bara prisats som en av TIMEs bästa uppfinningar 2021 utan har också blivit utmärkt med priset CES 2021 Innovation Awards Honoree. Med EcoQube får du teknik i världsklass som ger dig snabbt resultat.

Noggrann utan jämförelse

EcoQube radonmätare är kompakt, intelligent och prisvärd. Vad som särskiljer den är dess extremt höga noggrannhet jämfört med andra liknande instrument på marknaden. Den använder en patenterad teknik som ger dig snabba, exakta och pålitliga resultat. Du kan lita på EcoQube för kontinuerlig mätning och övervakning av radon.

Anslut till ditt Wi-Fi

Integrering av EcoQube radonmätare i ditt hem är smidigt med dess Wi-Fi-anslutning. Med den medföljande EcoQube-appen kan du enkelt övervaka radonhalten i realtid och se till att din inomhusmiljö förblir sund och säker för dig och din familj.

Radonmätning – En nödvändighet

Det är viktigt att förstå att det enda sättet att säkerställa en radonfri och hälsosam boendemiljö är att genomföra regelbundna radonmätningar. Långvarig exponering för förhöjda radonhalter kan öka risken för lungcancer. Enligt Strålsäkerhetsmyndigheten orsakar radon ungefär 500 fall av lungcancer varje år i Sverige. För närvarande finns det ungefär 400 000 bostäder i Sverige som har förhöjda nivåer av radon i inomhusluften. Radon kan tränga in i våra hem och byggnader från marken, byggmaterial som blåbetong och hushållsvattnet. Därför är det avgörande att regelbundet mäta radonhalten och vid behov vidta åtgärder!