Håll dig på topp och öka försäljningen med SEO på webbplatser

Sökmotoroptimering (SEO) är processen att optimera en webbplats för maximal synlighet på internet, och på Hemsideseo har vi lång erfarenhet av att utveckla skräddarsydda SEO-lösningar för företag i alla branscher. Oavsett hur stort eller lite ditt företag kan hjälpa dig att nå högre placeringar i sökresultaten. Vad är sökmotoroptimering? Sökmotoroptimering (SEO) är processen för att se till din webbplats visa så högt upp som möjligt i sökmotorer som Google. Den här artikeln förklarar grunderna i vad du kan göra för att komma igång med sökmotoroptimering. För det första, kom igång. Det finns ingen garanti för att du kommer att nå högre placeringar om du gör dessa saker, men de är en mycket bra grund. Sökmotoroptimering är ett kontinuerligt arbete.

Innehåll med hemsidetext

Se därför till att du regelbundet skapar nytt innehåll och underhåller din webbplats. Börja med att fundera på nyckelord som det söks efter. Använd sedan dessa nyckelord i dina artiklar. Men skriva för dina kunder, inte för sökmotorer. Sökmotoroptimering i praktiken Förr i tiden bestod sökmotoroptimering av mycket specifika tekniker för att ranka högre på Google: dölj text för besökare men inte för sökmotorer, inkludera ett visst antal olika nyckelord i din text, använd minst X antal ord på varje sida, verkligheten är mer komplicerad än så eftersom Googles algoritm har mer än 200 olika rankningsfaktorer (och vi pratar främst om Google, som representerar cirka 97% av den svenska sökmarknaden).

Sökmotoroptimering är en ständigt pågående process

Se därför till att du regelbundet skapar nytt innehåll och underhåller din webbplats. Börja med att fundera på nyckelord som det söks efter. Använd sedan dessa nyckelord i dina artiklar. Skriv dock för dina kunder, inte för sökmotorer. Tillämpa sökmotoroptimering Tidigare var sökmotoroptimering en mycket specifik teknik för att rankas högt på Google: dölj texten för besökare men inte för sökmotorer, inkludera ett visst antal olika nyckelord i texten på varje sida, inkludera minst X ord, etc. Besök Hemsideseo för frågor och beställningar!