Inredningsbloggar

Bloggar är något som vi har gott om och är väldigt populärt här i Sverige. Så självklart har vi även en hel del inredningsbloggar för dig att inspireras av.

Det är en bra inspirationskälla där du kan hitta en massa tips, trender och knep till din inredning.

Det som är bra med bloggar till skillnad från tillexempel Instagram är att där kan du inte bara se massa härliga bilder på andras inredning utan där kan du även läsa om de tips som bloggarna delar med sig av.

Du kan hitta många små ”gör det själv-knep” som är bra att använda sig av när du ska försöka få fram det där extra perfekta.

 

Vad som också är bra med inredningsbloggar är att de ofta länkar eller skriver var i från allt på bilderna är köpt. Så på de sättet blir det lättare för dig som besöker bloggen att hitta de saker du blivit intresserad av och du behöver inte leta runt i alla varenda liten affär efter det du vill ha.

 

Som sagt finns det en hel del inredningsbloggar för dig att följa och hämta inspiration ifrån, men för att göra de lättare kommer här en lista med några av topp inrednings-bloggarna just nu:

 

Trendenser.se

Nummer 1 på listan har vi trendenser.se. Bloggen ägs av Frida Ramstedt och har nu funnits i mer än 10 år vilket gör den till en av de äldsta i Sverige. Med cirka 14 000 besök om dagen och ungefär 205 000 besökare i månaden är trendenser.se en av Sveriges mest lästa bloggar om inredning och design.

 

Houseofphilia.elsasentourage.se

Bloggtips nummer två har vi houseofphilia.elsasentourage.se. I denna blogg får du följa bloggaren Petra Öfverberg Bohmans liv med hennes familj i deras superfina villa i Västerås. Här kan du hitta en massa inspiration för ditt hem.

 

Hemtrender.com

Jenny Martinsson äger bloggen hemtrender.com och jobbar med marknadsföring men har ett väldigt stort intresse för inredning, design och trender. Hon visar upp inspirerande bilder från hennes egna hem men också mycket från andra fina lägenheter som kända stylister inrett.

 

ohannabradford.se

En annan inspirerande blogg är johannabradford.se. På Johannas blogg hittar du en massa bilder på moderna, snyggt inredda Göteborgsvåningar. Hon delar dagligen med sig av vad som inspirerar henne, de kan va allt från resor, mode frukostar men har ofta en stor fokus på inredning.

 

 

Seventeendoors.com

I en lägenhet i Stockholm hittar du ägaren till bloggen seventeendoors.com, Ulrika Randel. Hennes lägenhet har exakt 17 dörren, där på kommer namnet på bloggen.

I bloggen skriver hon om sitt liv, visar  upp bilder på sin Stockholmsvåning men blandar också in en hel den inspiration från andra håll. Hennes stil är en blandning mellan de skandinaviska och en typ av fransk bohemrockig stil, så är du ett stort fan av detta borde du ta en titt in på hennes blogg.

 

Trettiosjukvm.com

Bara för att du bor i en mindre lägenhet betyder det inte att det inte kan vara fin inredning. Det är något bloggaren Fanny Henricson visar upp här. När hennes blogg trettiosjukvm.com startade bodde hon i en 37 kvadratmeters lägenhet och gav därför bloggen namnet efter de. Idag bor hon i en tvåa i Göteborg och visar upp en massa fina och inspirerande inredningsbilder.

 

interior-1026451_960_720