Youtube

Youtube är den mest använda videotjänsten i världen och används till väldigt mycket olika saker. Allt från företag, privatpersoner och artister använder sig av youtube och de är ett ställe där du kan hitta saker som dina favorit låtar, de roligaste klippen, videos på söta djur och massa annat, men de är också en plats för dig att hitta bra tips och knep för din inredning.

Söker du efter inredningstips är youtube en bra tjänst att använda sig av. Många företag och inredare har egna youtube-kanaler som de använder sig av genom att göra små klipp där de visar upp bra råd och knep hur du gör saker så lätt som möjligt.

Det finns allt från inredare som tipsar om hur du gör det allra minsta småpysslen som kan vara de där lilla extra detaljerna till de företag som visar hur du exempelvis möblera, målar eller tapetserar på det bästa viset.

 

IKEA tillexempel, de har en youtube-kanal fullt med tips och bra råd. De visar upp en massa saker som är bra att tänka på när du inreder ditt boende. Ikea gör videoklipp om nästan allt du kan tänka dig veta och behöva hjälp med inom inredning. Du får lära dig i vilka färger du ska använda när du målar dina väggar för att få fram den rätta känslan för de rum du vill ha, hur du ska få ett litet rum att se så stort ut som möjligt eller hur du får fram den där mysiga och mer intima känslan i ett större rum.

I en annan video pratar de om vad du ska tänka på när du möblerar, hur du ska ställa den där nya, stora, perfekta soffan för att få det så hemtrevligt som möjligt. De berättar också hur du ska göra när du placerar den för att inte ta upp för mycket plats i rummet. Har du köpt en massa tavlor men inte vet hur du ska sätta upp dem? Gå in på Ikeas youtube-kanal och de kommer visa det bästa sättet.

De visar också upp hur du inreder och möblerar det mest barnsäkra och barnvänliga huset för dig och din familj, små tips för att få ett enklare hem för både dig och barnen.

 

Det finns även många sponsrade klipp där inredaren jobbar med något företag i sina videos. De kan tillexempel jobba med ett företag som säljer möbler och har då kanske fått en soffa de ska marknadsföra. Då visar de upp soffan i videon och hur de skulle ha möblerat den på det bästa sättet och lyckas förhoppningsvis sen sälja den till så många som möjligt. Eftersom många lyssnar på en duktig person som kan deras jobb är det ett smart tips att använda sig av detta för företagen. För när köparna sen kollar på en video och ser deras favoritinredare prata om soffan de tycker om och tycker är bra vill de som kollar oftast ha en likadan och åker då och köper en, vilket resulterar i att företaget tjänar pengar.

bathtub-on-green-blue-and-white-tiles-interior