Städföretag i Linköping och Norrköping

Städfirman har funnits i Linköping i cirka 20 år och har nu vuxit till många anställda. Initialt utformat företaget på privata, men i och med förvärvet av städfirmor erbjuder även företagstjänster för företag. Kärnan i vårt erbjudande är att må bra på jobbet och hemma, och Städfirman har alltid lyckats genom att sätta det personliga mötet i första rummet. Det levererar i hög kvalitet och många lojala kunder. Vår städfirma är en pålitlig partner för sina kunder och bolaget erbjuder självklart schyssta  villkor till alla medarbetare. Städfirman har under många år arbetat med miljöcertifikat och strävar efter hög kvalitet och att göra affärer på ett sätt som är bättre för miljö och människor.

Mobilbokning av städning i Linköping / Norrköping

Bor du i Linköping, Norrköping eller i närheten och behöver hjälp med städning inför din flytt har du kommit rätt. Alla som har flyttat tidigare vet hur mycket jobb det kan vara. Låt oss ta hand om din flyttstädning så att du kan koncentrera dig på att göra dig om för ditt nya hem.

Flyttstädning i Norrköping & Linköping

På vårt städföretag stortrivs alla personliga städare. I städfirman kan vi utföra en flyttstädning och vet vad som krävs för en godkänd besiktning. Du kan överlåta all städning till oss och koncentrera dig på din flytt utan att behöva oroa dig för om din flytt har städats ordentligt.

Flytthjälp och trapsorthjälp i Norrköping & Linköping

Om du behöver hjälp med att transportera det du har packat till återvinningscentralen kan vi ta hand om det också. Självklart erbjuder vi garanti på vår flyttstädningstjänst . Om du anlitar oss kan du dra nytta av våra regelbundna avdrag.

Idag finns vi på flera sorter som:

Välkommen att anlita din prisvärda städfirma!